Strict Standards: mktime(): You should be using the time() function instead in /home/x9inturr/public_html/clamroua.ro/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 32

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/x9inturr/public_html/clamroua.ro/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 28

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/x9inturr/public_html/clamroua.ro/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 120

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/x9inturr/public_html/clamroua.ro/plugins/system/vvisit_counter/helper/vvisit_counter.php on line 123

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/x9inturr/public_html/clamroua.ro/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 46

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/x9inturr/public_html/clamroua.ro/plugins/system/vvisit_counter/vvisit_counter.php on line 106
Noutati

Noutati

15 Mai 2014

In cursul acestui an, 6 proiecte de mediu din România au obținut o finanțare în valoare de 4,9 milioane de euro în cadrul diferitelor componente ale programului LIFE+.

Ele includ un proiect al Primăriei București referitor la evaluarea condițiilor de mediu (componenta LIFE+ Politica și Guvernanța de Mediu), 4 proiecte de conservare a naturii și faunei (componenta LIFE+ Natura), precum și un proiect de constientizare a impactului de mediu în cazul producerii și utilizării echipamentelor electrice și electronice și de promovare a energiei verzi (componenta LIFE+ Informare și Comunicare).

In cadrul apelului de propuneri de proiecte la nivel european, au fost depuse 1468 de cereri de finanțare, din care au fost selectate 225. In ansamblu, proiectele reprezintă o investiție totală de aproximativ 589 milioane euro, din care contribuția Uniunii Europene se ridică la aproximativ 282 milioane de euro.

Detalii privind aceste proiecte se găsesc la adresa: http://www.fonduri-structurale.ro/, secțiunea Stiri.

 

 

30 iulie 2015

Programul de cooperare transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020

Documentele de programare pentru noua perioadă de finanțare 2014-2020 în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-Slovacia-România-Ucraina sunt publicate pe site-ul programului www.huskroua-cbc.net.

Proiectul Programului Operațional Comun (Joint Operational Programme) conține informații privind domeniul programului, strategia și planul financiar, autoritățile competente și organismele de management ale programului ce va fi implementat în perioada 2014-2020.

Printre obiectivele tematice propuse se numără și cel adresat protecției mediului înconjurător: TO6 Protecția mediului, atenuarea schimbărilor climatice și adaptarea la aceste schimbări.

31 iulie 2015

Programul Operațional Comun România-Ucraina 2014-2020

Obiectivul programului îl constituie sprijinirea, prin acţiuni transfrontaliere, a educației, cercetării, dezvoltării și inovării tehnologice, promovarea culturii locale și conservarea patrimoniului istoric, îmbunătățirea accesibilității, accesului la sănătate, precum și siguranța și securitatea cetățenilor care locuiesc în aria Programului.

Prin proiectele care vor fi implementate, Programul Operațional Comun România - Ucraina 2014 – 2020 va contribui la atingerea obiectivului general al Instrumentului European de Vecinătate: evoluţia către o regiune de prosperitate şi bună vecinătate, realizată prin acţiuni de cooperare transfrontalieră în beneficiul statelor membre şi nemembre ale UE.

Informații privind Programul sunt disponibile pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice din România (http://www.mdrap.ro/) și pe site-ul www.ro-ua-md.net.